Informații utile:
Consumurile individualizate de apă menajeră trebuie să fie contorizate pentru a putea face o departajare echitabilă între consumatori. Stabilirea unei plăți lunare pentru apa menajeră doar în funcție de numărul de persoane nu este o soluție viabilă și nu exprimă nici pe departe consumul real. Avantajul instalării unui contor de apă - apometru - constă în posibilitatea de a monitoriza în mod real consumurile de apă din apartamentul sau incinta dumneavoastră. În plus, această monitorizare vă oferă posibilitatea de a descoperi eventualele pierderi de apă și a le elimina în timp util.


Contori AEM
CONTORIZARESoluții eficiente!
Cel mai bun raport preț/calitate


Pentru dumneavoastră
În domeniul măsurării consumurilor firma noastră are o experiență relevantă. Începând cu anul 2000 am acoperit cerințele consumatorilor casnici în municipiul Craiova și mai târziu în București, folosind materiale și aparate de măsură de calitate și omologate în același timp de autoritățile în domeniu. Am oferit și oferim în continuare în acest sector prețuri atractive, modalități de plată în rate eșalonate, prin intermediul firmei, calitate garantată a lucrărilor de montaj, garanție a lucrărilor executate și a materialelor folosite în montaj, service efectuat de personal autorizat, buletine de avizare metrologică, sigilarea aparatelor de măsură. De asemenea, am distribuit și distribuim în continuare aparate de măsurare a consumurilor de apă caldă și rece, clienții noștri, fie utilizatori finali sau firme de montaj, beneficiind de discounturi atractive. Pentru distribuție vă rugăm să ne contactați la telefon/fax 021 - 315.04.55.

Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.Preferință generalizată (dar eronată): nume vs. calitate
Pe piața românească se pot regăsi la ora actuală produse sub diferite nume, de diferite calități și diferite prețuri. Preferința consumatorului se îndreaptă de obicei către numele sub care este vândut produsul respectiv. Tendința cumpărătorului este de a achiziționa o "marcă de prestigiu", ceea ce nu este deloc greșit, numai că în spatele acestui nume de prestigiu se pot ascunde multe alte informații pe care cumpărătorul nu le cunoaște. De exemplu unde a fost fabricat acest produs. Ce calitate are acest produs în afara faptului că poartă marca unui producător străin? Cei mai mulți dintre noi ne putem înșela rapid asupra calității unui produs luându-ne ca reper numai numele firmei producătoare. Noi vă oferim un produs românesc, la un preț românesc și de calitate recunoscută în Europa. AEM Timișoara este o firmă cu renume în domeniul producerii de aparatură de măsură și control, cu o lungă experiență în domeniu. Contorii de apă rece și caldă purtând marca AEM sunt calitativ superiori față de cei produși de concurență. Standul de probe metrologice poate demonstra acest lucru. Acuratețea măsurării este superioară, elementele constructive ale aparatului fiind proiectate în așa fel încât erorile de măsură să fie eliminate iar durata de viață prelungită.