Reprezentant și distribuitor autorizat BUDERUS România
Centralele termice comercializate și/sau montate de către CAPITAL SRL poartă marca BUDERUS, lider mondial în domeniul instalațiilor termice.

Centrală termică de pardoseală
BUDERUSHolcim Progresul
Montaj centrală termică de tip containerizat, de putere 690 kW, pentru producere abur industrial. Același tip de centrală a fost montat și pus în funcțiune cu succes la Pipera, Bujoreni, Chitila, Satu Mare.


Montaj centrală termică containerizată la HOLCIM Progresul
HOLCIM PROGRESUL


Montaj de calitate
Lucrările de montaj sunt efectuate de personal specializat recunoscut în concordanță cu standardele și normativele în vigoare.

Montaj centrală termică containerizată la HOLCIM Progresul
HOLCIM PROGRESUL

 Instalații termice


Centrale termice murale
Centralele termice murale LOGAMAX comercializate de CAPITAL SRL asigură obținerea confortului termic în apartamente sau spațiile de locuit/muncă dând o notă de modernism încăperii în care sunt montate. Dimensiunile centralelor murale sunt reduse, fiabilitatea acestora fiind mare în exploatare. Elementele constructive sunt de o înaltă securitate tehnică (vas de expansiune, pompă, supapa de siguranța, echipamente de reglare și protecție). Arzătorul centralelor este comandat de microprocesor. Funcționarea este modulantă, fără zgomote. Reglarea tuturor funcțiilor aparatului se efectuează prin manevre simple. Diagnosticarea este facilă, prin cod de avarie.Centrale termice de pardoseală
Secțiune în dezvoltare.Centrale termice containerizate
Depinzând de locația beneficiarului și de cerințele acestuia oferta noastră poate conține centrala termică de tip containerizat. Acest tip de montaj reduce drastic timpii de execuție și de punere în funcțiune cerințele de instalare fiind simple (spațiu adecvat pentru un container în interiorul incintei beneficiarului cu deschidere spre sursele de alimentare - apă, combustibil). Ca referință, montajul și punerea în funcțiune a centralei termice cu putere de 690 kW având ca beneficiar HOLCIM Progresul a durat 2 zile. În unele cazuri este necesară resistematizarea/ajustarea și/sau înlocuirea instalației de alimentare cu apă. Clienții firmei beneficiază de service garanție și post-garanție, personalul firmei fiind autorizat și antrenat de producătorii instalațiilor.Sisteme de reglare
Sistemele de reglare LOGAMATIC pot reduce consumul de combustibil cu până la 30%. Spre deosebire de un termostat convențional LOGAMATIC este un sistem de control al energiei sofisticat care reglează temperatura de lucru a centralei la care a fost atașat. Poate de asemenea să controleze funcționarea valvelor mixte pentru sisteme de încălzire prin pardoseală.

Boilere
CAPITAL SRL comercializează gama produselor LOGALUX, cuprinzând boilere cu amplasament de perete sau de pardoseală, verticale și orizontale, de diferite capacități și un design deosebit.

Produse speciale
Centralele cu funcționare pe combustibil solid BUDERUS folosesc combustibili ieftini (lemn, cărbune, cocs) fără a se renunța la confort și randament. CAPITAL SRL vă oferă toate elementele pentru alcătuirea unui sistem de încălzire adecvat nevoilor dumneavoastră, folosind doar cazanul pe combustibil solid sau în combinație cu alt cazan pe combustil lichid sau gazos.