Soluții eficiente
Centralele termice containerizate: o sursă de economie financiară și de spațiu, o sursă economică de producere a agentului termic, fiabilă costurile de întreținere fiind reduse.

Centrale termice containerizate, o soluție eficientă! Prin CAPITAL SRL
HOLCIM PROGRESUL

Repartitoare de costuri:
Pentru o distribuție echitabilă a costurilor aferente încălzirii CAPITAL vă oferă o soluție de calitate la un preț convenabil.

Repartitoare de costuri
REPARTITOARE DE COSTURI


Calitate recunoscută
Echipamentele energetice promovate de către CAPITAL SRL sunt certificate și în conformitate cu normele și standardele internaționale și locale.

Produse de calitate, prin CAPITAL SRL

Produse de calitate, prin CAPITAL SRL


Prezentare

Parteneri pentru succes!
CAPITAL SRL este o firmă predispusă la succes și vrem să împărtășim succesul nostru cu dumneavoastră, demonstrându-vă practic acest lucru. Echipa este formată din tineri experimentați, cu un înalt grad de pregătire profesională și dotați cu un excelent simț practic. Soluțiile oferite de aceștia au fost întotdeauna puse în practică cu succes, clienții firmei având numai de câștigat din parteneriatul oferit de noi. Recunoscută pentru calitatea lucrărilor pe care le efectuează, firma noastră continuă să ofere servicii la standarde internaționale, garantând lucrările pe care le efectuează și satisfacția deplină a clienților. Prin parteneriatele pe care le avem cu firme de renume, materialele pe care le comercializăm sunt de cea mai bună calitate astfel că avem un imbatabil raport preț/calitate în domeniu. Prin experiența dobândită și profesionalismul dovedit de grupul de ingineri, firma are capabilitatea de a efectua lucrări de montaj în domeniul industrial și casnic și asigură pentru acestea calitatea montajului la standardele impuse de normele și legile în vigoare. Pentru realizarea montajului și punerii în funcțiune a instalațiilor termice dispunem de resursele umane necesare, calificate și atestate pentru operațiile și activitățile care converg la finalizarea cu succes a tuturor proiectelor. Managementul corect al resurselor umane, materiale și a celor financiare contribuie decisiv la menținerea unui nivel scăzut al tuturor costurilor care intervin în definitivarea lucrărilor. De asemenea, datorită conducerii corecte a tuturor fazelor de montaj, începând de la așezarea în teren până la punerea în funcțiune a instalației, timpii de execuție a fiecărei faze din proiect este redus la minim, toate materialele și utilajele necesare fiind întotdeauna la îndemână, îndeplinind toate criteriile de calitate impuse. Pentru fiecare proiect executat și finalizat de echipa noastră de lucru, asigurăm garanția montajului și putem încheia contracte de service, la cerința beneficiarului. Experiența acumulată de-a lungul timpului în domeniul montajului echipamentelor termice și de contorizare a făcut posibilă incheierea tuturor contractelor de montaj cu succes, beneficiarii instalațiilor fiind pe deplin mulțumiți de calitatea lucrărilor.


Aria de acoperire
CAPITAL SRL oferă servicii flexibile. Practic putem efectua lucrări în orice zonă a țării. La ora actuală în portofoliul firmei sunt adăugate lucrări de montaj și punere în funcțiune în București, Satu Mare, Craiova, Ploiești, Sibiu, Arad, Oradea. Cu ce vă putem ajuta? Noi nu folosim această exprimare doar pentru a fi politicoși! Trebuie să recunoaștem că politețea deschide foarte multe uși (sau așa ar trebui să fie) sau măcar este liantul unei relații de bună calitate. Numai că pe piața românească în domeniul montajului de centrale termice și contorizării consumurilor de apă ajutorul dat de anumite firme este de cele mai multe ori înșelător. Intrând pe forumuri (aproape) dedicate am observat că se pun tot felul de întrebări în căutarea unui răspuns care în mod logic și firesc ar trebui să fie găsit la firmele montatoare. Explicația este simplă: fiecare montator, instalator, vânzător ar trebui (și trebuie, conform legilor în vigoare) să asigure asistență tehnică cel puțin minimă, mai ales în cazul în care întrebările, de cele mai multe ori, se pun de către beneficiarii instalațiilor înainte de expirarea termenului de garanție. Este frustrant pentru cumpărător să observe cum după eforturi financiare considerabile, în iarnă, de exemplu, centrala termică mult dorită și (prea) mult lăudată de către vânzător, va fi considerată un obiect frumos, dar fără posibilități de funcționare. CAPITAL SRL pune la dispoziția clienților serviciul de asistență tehnică asigurat de personal specializat prin intermediul căruia vă puteți simți în siguranță. De asemenea, punem la dispoziție contracte post-garanție pentru lucrările executate de către personalul nostru. Pentru informații în detaliu vă rugăm să ne contactați.Proiecte de viitor
În perioada imediat următoare CAPITAL SRL va lansa campania de promovare/vânzare a repartitoarelor de costuri. Suntem interesați în colaborări cu asociații de locatari și cu distribuitori. Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați direct. Oferta noastră este promoțională în următoarea perioadă, ceea ce înseamnă reduceri de prețuri!

CAPITAL SRL este deschisă parteneriatelor! Luăm în considerație orice fel de propunere de afaceri care se dovedește a fi viabilă. Contactați-ne pentru detalii.